Om Oss


“Harilastiftelsen Håp” (tidligere stiftelsen Hjelp til Russland) er en stiftelse som ble etablert for å gi hjelp til vanskeligstilte i Vyborg/St. Petersburgområdet i Russland. Å være en stiftelse betyr at det er en regnskapsfører og revisor utenom styret. Harilastiftelsen Håp har ingen lønnet administrasjon.

Styret består av:  Jostein Morlandstø, Rebekka Rock, Erik Eftevåg,  nestleder Sigbjørn Handeland,og leder Steinar Harila

Harilastiftelsen Håp er en organisasjon som ønsker å spre evangeliet til mennesker som ikke har hørt om Jesus og samtidig få dele av den overfloden vi har her i Norge. Hovedarbeidet er rettet mot Russland og primus motor er Steinar Harila.

Stiftelsen har siden august 2000 arbeidet aktivt med å spre evangeliet i Russland. Vi har bygget bedehus for å nå enda flere mennesker med budskapet om Jesus som frelser.

Sentralt i arbeidet vårt står barn, eldre og rusmisbrukere.

Det er utrolig å se hvor lite som skal til for å glede barna og utrolig givende å være med å gi barna en bedre fremtid.

Harilastiftelsen Håp er ledet av Steinar Harila. Han har fått flere utmerkelser for sitt arbeid med å bringe hjelp til nødlidende i Russland. Selv ville han hengt medaljen på Jesus dersom det var mulig.

Vi får være med å hjelpe mennesker som er i nød i denne verden, men det viktigste av alt er at vi får fortelle om Jesus og alt det han har gjort for oss mennesker.

Banner nr 19

Vil du være med å støtte vårt arbeid – Klikk HER

For å se våre prosjekter klikk HER

Trykk HER for å se video fra vårt arbeid.

Vi driver også et viktig arbeid i Israel.  Her støtter vi barnebyen Neve Michael med store beløp hver måned.

Hjelp til Israel

Hjelp til Israel