Det nytter å hjelpe – Sterke historier fra Neve Michael (150221)


Hava i barnebyen Neve Michael i Israel skriver: “Vi kan ikke gjøre dette uten dere”.

Dersom du kan tenke deg å støtte dette viktige arbeidet, kan du benytte konto 3000.20.47817 eller Vippsnr. 59695.

For noen dager siden feiret Israel familiedagen … når jeg ser barna som blir tatt ut av hjemmene sine og ført til NM, gjør det meg vondt. På den annen side er sjelen min lykkelig fordi jeg vet at her vil disse barna være trygge, elsket og ivaretatt. Vi kan ikke gjøre dette uten dere.

Vi har to små tvillingjenter som kom til oss – 4 ½ år gamle. Dette var ikke en stor overraskelse fordi søsknene deres også var i krisesenteret for flere år siden, da de var babyer. Det er farlig for dem å være sammen med moren og hvem vet hvor faren er. Jentene er så fornøyde med oss ​​og elsker personalet som tar seg av dem 24/7. Vi har søsken som ble tatt ut av hjemmet da moren satte leiligheten i brann under en av narkotikaepisodene hennes. Hun tente på stedet etter at forsøk på å kaste vaskemaskinen mot barna mislyktes. De har ikke lov til å se henne eller være sammen med henne og de får så mye oppmerksomhet og kjærlighet fra husforeldrene. Jeg ser fremgangen deres hele tiden. Og vi har en liten jente som kom til oss for noen uker siden. Faren hennes døde av kreft da hun var 1 ½. For noen uker siden fant hun moren i sengen, død. Moren hennes var deprimert, sluttet å spise og bleknet sakte bort. Nå er jenta hos oss ​​.. Jeg så henne i går kveld og hun er lykkelig. Hun har en liten jente på hennes alder på rommet sitt, og hun kommer så godt overens med de andre barna.

Og vi har suksesshistoriene … som dere gjør oss i stand til å gjøre mulig … Og nå ble en av de små guttene våre som har vært hos oss ​​i ti år, nettopp akseptert til den prestisjetunge musikkenheten til hæren.