Påskenyhetsbrev fra Neve Michael – 080423


Shabbat Shalom! Her kan dere lese en hilsen fra Barnebyen Neve Michael i Israel. Takk for at dere vil støtte dette arbeidet som er så viktig for så mange!

Mvh

Steinar

Neve Michaels påske-nyhetsbrev

Kjære venner,

Mens vi nærmer oss påskehøytiden, ønsker vi å ta et øyeblikk til å reflektere over det siste året og uttrykke vår takknemlighet for deres vedvarende støtte til Barnebyen Neve Michael.

Mens vi feirer historien om det jødiske folkets frigjøring fra slaveriet i Egypt, blir vi minnet om viktigheten av frihet og behovet for å hjelpe de som er sårbare og befinner seg i faresonen.

Påsken er en påminnelse om viktigheten av håp og motstandskraft i møte med motgang. Våre barn har møtt mange utfordringer, og vi er stolte av deres styrke og mot når de fortsetter på sine egne reiser mot helbredelse og vekst.

På Neve Michael er vi forpliktet til å gi et kjærlig og støttende miljø for barn som har opplevd traumer, overgrep og omsorgssvikt. Vi tror at hvert barn fortjener sjansen til å helbrede, vokse og blomstre, og vi er takknemlige for deres samarbeid for å gjøre dette mulig.

Vi er takknemlige for deres fortsatte støtte, og vi håper at denne påsken gir dere og deres kjære glede, fred og fornyelse.

Ønsker dere alle en god og meningsfull påske,

Med kjærlighet,

Hava