Sommerleir for barn og unge – Dikoni


 

Dikoni (hjem for gatebarn) har i sommer hatt leir for 120 barn. Leiren varte i 27 dager ! Her skriver lederen på Dikoni en takknemlig hilsen om leiren og om store ting som skjedde der.

De trenger vår støtte til sitt fantastiske arbeid for barn og unge!

Om du vil bidra kan du benytte konto 3080 32 71530 eller Vipps nr. 59695. Takk for din støtte !

God dag kjære Steinar og alle styremedlemmer!

Sender en stor hilsen fra Dikoni til alle som er med i dette arbeid og alle de som hjelper oss og ikke har glemt oss!

Med deres hjelp og støtte kunne vi klare å ha sommerleir i år for mer enn 120 personer!

På leiren deltok barn fra familier med flere barn og som er i en vanskelig livssituasjon. Hver dag var full av nye opplevelser; opplæring, lek, trening, bønnestunder, sanger, bevegelser og masse andre både spennende og alvorlige ting. Vi snakket også med barna om vanskelige temaer og ga dem mulighet til å ta en pause til å tenke over alt som skjer.

Jeg vil fortelle dere om at i år skjedde det flere mirakler på leiren.

Et av dem var slik:

På leiren var ei jente på 14 år. Hun hadde en stor og tung konflikt med sin mor. De hadde ikke snakket sammen på et år. Etter 7 dager på leiren ringte jenta til sin mor og sa i telefonen: «Hei mamma, skal vi snakke sammen?» Hennes mor fortalte selv senere at hun var så redd hun skulle slutte å puste, hun var redd hun aldri ville få høre et ord fra sin datter. Mange ganger tok moren henne til psykologer, men vi vet at Gud helbreder en barnesjel mye bedre enn noen psykologer.

I løpet av leiren skrev en annen mor at hun forkastet sine barn. Hun sa til dem “Jeg trenger ikke dere, ikke stå i veien i mitt liv.” Barna gråt selvfølgelig mye. Men omsorgen fra oppdragere og Gud tillot oss å takle denne situasjonen. Nå bor disse barna på «Dikoni»- Når dere kommer vil jeg gjerne at dere blir kjent med dem.

En kveld ringte ei jente og begynte å fortelle meg hvordan stefaren hennes hadde voldtatt henne i mange år. Nå bor hun også på «Dikoni».

Jeg vil fortelle dette bare for å vise dere hvor stort og viktig arbeid dere driver.

Tusen takk igjen!!! Må Gud velsigne dere rikelig!

Med stor takknemlighet og varm hilsen fra oss alle på «Dikoni».

Se innsikt
587 rekkevidde for innlegg
Alle reaksjoner:

Du, Roman Sukharev, Sigbjørn Handeland og 13 andre