Om grunnarbeidet på bibel- og landbruksskole i Taitsa (121221)


Ang arbeidet i Taitsy. Det pågår forberedelser for støping av fundamentet , fase 1. Det fylles med pukk og legges isolasjonsduk.
Работа в Тайцах. Идет подготовка к заливке первого этапа фундамента. Отсыпаем щебень и укладываем дорожное гидроизоляционное полотно.

Steinar Harila skriver:
Når sennepsfrøet ble lagt i jorden var den det minste av alle frø. Når Jesus hang på korset så det ut som så elendig at ut fra det kunne det ikke bli noe mere. Men fra sennepsfrøet har det vokset en menighet som sprer seg over hele verden, Fra Golgata har evangeliet blitt forkynt over hele verden. Jeg tenker at det legges en god grunnvoll for Bibel og Landbruksskolen bygningsmessig nå. Men den grunnvollen som er åndelig er mere viktig og ut fra den skal Evangeliet forkynnes slik at hele nasjonen skal erfare Jesus som frelser. Når disiplene var i fengsel å ba. Da skal hele fengselet og dørene åpnet seg. Det samme skal i Jesu navn skje igjen. Vi kjenner på vidåpne dører for evangeliet i Russland. Hjelp oss å gå inn gjennom de dører Gud selv åpner! Nå trenger vi å stå sammen slik at vi klarer finansieringen av prosjektet. Ønsker du å støtte dette så kan du sende din gave til konto

NR: 3080. 32.71530 ELLER VIPPS NR: 59695

FOR INGENTING ER UMULIG FOR GUD. LUK 1:37

MVH

STEINAR