Flott info om leirer på Vårsol


Kjære Steinar! Oppdateringen vedr sommerleirer på Vårsol er som følger:

  1. Den første sommerleiren i Barnebyen Vårsol gikk av staben 13-18. juni. Hele 56 deltagere, hvorav 35 barn i alderen 6-12 år fra en menighet i St. Petersburg, barn fra Barnebyen Vårsol og barn fra Krisesenteret for kriserammede familier deltok. 

  1. Den andre sommerleiren som ble kalt av oss for den evangeliske leiren for eldre barn og tenåringer ble arrangert 19-24. juni. Barn og tenåringer i alderen 9-14 år fra St. Petersburg, barn fra Barnebyen Vårsol og barn fra fosterfamilier deltok. Hele 63 deltakere, hvorav 45 barn. 

  1. “Bibelens mirakler”- er den tredje sommerleiren som gikk av staben 26. juni – 2. juli. Barn og ungdommer i alderen 2-17 år, fra Barnebyen Vårsol, fosterfamilier og familier i risiko-gruppe fra St. Petersburg, Gatchina og Tesnenskii kommune i Leningrad fylke deltok. Hele 83 deltakere, hvorav 61 barn og 22 medarbeidere. 

På vårt leirprogram stod det både leker og spill utendørs og innendørs og viktigst av alt bibeltimer på morgen og kveld hvor det ble tatt opp åndelige temaer, viet tid til bønn og hvor det ble arrangert leker basert på bibelhistorier. Barn fikk mange gode premier og ikke minst Barnebibelen Manga Messiah, som vi fikk fra våre norske venner og reiseleder Steinar Harila som besøkte oss i juni til anledningen åpningen og innvielse av Bibel og landbruksskolen. Tusen hjertelig takk til alle våre kjære norske venner og til Harilastiftelsen Håp for den økonomiske støtten. En spesiell takk til en giver som ikke ønsket å gå ut med navn for den økonomiske støtten tilstrekkelig til å dekke nesten alle utgifter for disse tre ovennevnte og to kommende leirene denne sommeren.

Mvh, 

Valeria Aleksandrova